Paranormale Vermogens

Er zijn veel soorten van paranormale vermogens die onderzocht worden en waar mensen meningen over hebben of ze wel of niet kunnen of waar zijn. Op deze pagina zullen ene paar bekende vermogens langs komen en uitgelegd worden wat we er over weten. Misschien herken je er een van of denk je een van deze vermogens te hebben of denk je wat een onzin. Hoe dan ook ze blijven zeer interessant en zo lang deze paranormale vermogens niet grondig ontkracht of bewezen worden, moeten we ze in het midden houden. Blijft dat ze mensen erg blijven boeien en bezighouden door de jaren heen.

 

1. psychokinese

Paranormale VermogensPsychokinese is ook bekend als telekinese en geest over de materie , en het is de mogelijkheid om objecten te verplaatsen of te manipuleren met het wilskracht en verstand .Dit is de mogelijkheid dat Carrie White had in het uitstekend boek en de verfilming van Stephen King’s Carrie . Het zou de tv-afstandsbediening overbodig maken en we konden eigenlijk blijven zitten op onze kont de hele dag en niets doen. Je zou ja vanuit je luie stoel alles kunnen doen zo als een glas drinken inschenken door er alleen aan te denken. Het standpunt van wetenschappers en sceptici is dat duidelijk, bewijs van dit vermogen is niet bewezen. Maar wat als de dingen die soms in huis verplaatst zijn komen door dat we het onbewust doen, bijvoorbeeld in een droom. Je droomt over je sleutels en zonder dat we weten hoe we het doen verplaatsen we het door er sterk aan te denken. Het zou veel claims bewijzen van voorwerpen die vermist zijn en later weer opduiken. Maar dit blijft natuurlijk gissen. Veel boeken beweren dat ze u kunnen helpen dit vermogen te leren, ze bevatten vaak oefeningen om te helpen. Er word dan gezegd dat u een ??dobbelsteen herhaaldelijk moet gooien terwijl u het proberen om het nummer dat omhoog komt controleren. Helaas is dit volgens wetenschappers ook gebaseerd op toeval en bewijst het niets. Elke rol is een 1 op 6 kans dat hun aantal waar aan u denkt zal komen. Een beroemd persoon die beweert dat dit vermogen hebben is Uri Gellar die bekend staat om zijn lepel buigen truc waarin hij ( blijkbaar) wrijf aan een lepel net onder de kom en de lepel zou krom buigen. Sceptici hebben deze truc na kunnen bootsen met succes zonder het te hebben van bovennatuurlijke vermogens.

 

2. Extra Sensory Perception

Paranormale VermogensExtra Sensory Perception, of ESP, is de mogelijkheid om informatie te verzamelen zonder het gebruik van de 5 zintuigen (dus is het ook wel zesde zintuig). ESP wordt vaak getest met een deck van 25 kaarten genoemd Zener kaarten. Deze kaarten bestaan ??uit een dek van 5 patronen, een cirkel, een vierkant, een driehoek, een set van kronkelende lijnen, en een plus. Twee mensen zijn normaal nodig om deze test af te nemen. Een laat de kaarten zien maar zo dat de andere niet kan zien wat er op staat. Dan wordende kaarten een voor een getoond en de andere probeert te “zien” met behulp van de kracht van de geest wat er op de kaart staat. De persoon die de kaarten laat zien noteer of het geraden/gezien afbeelding correct is en noteer dit. Nogmaals, er is een 1 op de vijf kans dat u de kaart correct zal raden, dus het is niet een bijzonder bruikbare methode van bewijs. Deze kaarten worden ook gebruikt bij het ??testen van telepathie wanneer persoon die kijkt probeert de afbeelding doodmiddel door er aan te denken door te sturen naar een ander persoon, die op zijn beurt moet raden welke kaart het is waar aan gedacht word. Het gemiddeld wat goed geraden word is 20% zit je daar redelijk ver boven dan heb je kans iets meer te hebben/kunnen. 

Zelf een Zener test proberen klik dan deze link Zener Test om je eigen ESP te testen

 

3. Telepathie

Paranormale VermogensTelepathie is het vermogen om te communiceren met anderen persoon doodmiddel van het verstand. Binnen het parapsychologie deze wordt beschouwd als een vorm van ESP zijn. Meestal ontstaat deze vorm van telepathie spontaan in gevallen van crisis, waar een familielid of vriend is gewond geraakt of gedood in een ongeval. Een individu is zich bewust van het gevaar voor de andere persoon van een afstand. Die informatie lijkt te komen in verschillende vormen zoals in gedachten fragmenten, alsof er iets mis is. Of het komt in dromen, visioenen, hallucinaties, mentale beeld als in helderhorendheid. Het kan ook zo zijn dat een woorden zo maar in je hooft opkomt. Vaak zorgt dit soort informatie ervoor dat de persoon “de ontvanger” om te veranderen wat hij wilde doen of van plan was, zoals het veranderen van zijn reisplannen of dagelijkse schema. Of om gewoon te bellen of contact opnemen met de andere persoon om te controleren of alles oké is. Sommige gebeurt telepathie tussen mens en dier, vaak met huisdieren.

 

4. Helderziendheid

Helderziendheid is de vermeende macht om objecten, fysieke gebeurtenissen, personen of afbeeldingen niet waarneembaar met de gewone menselijke oog waar te nemen. Helderziendheid in het Engels “Clairvoyance” genoemd is afgeleid van de 17e eeuwse Franse ; clair betekenis ” helder ” en voyance betekenis ” visie ” , dus helderziendheid betekent letterlijk het vermogen om duidelijke visie te hebben over de toekomst. Dit is een deel van een bredere categorie van paranormale macht bekend als buitenzintuiglijke waarneming (ESP ) Deze helderziendheid worden ervaren in een normale toestand, tijdens de meditatie of trance, in slaap of tijdens het ervaren van extreme stress. Het zijn dan vaak gebeurtenissen die nog zouden moeten gebeuren.

Er zijn verschillende vormen hier in.

“Heldervoelend” – De bevoegdheid om een object of persoon aanraken en het verwerven van paranormale kennis van de energie rondom die persoon of ding . De term wordt meestal gebruikt om te beschrijven de mogelijkheid om psychisch voel de trilling van andere mensen . Heldervoelendheid kan blijkbaar worden gebruikt om af te halen op de gedachten of emoties van andere mensen , of zelfs op te sporen ziekte.

clairvoyant1a

De belangrijkste vormen van helderziendheid zijn
Helderhorend (horen / luisteren )
Het vermogen om dingen, zoals stemmen, muziek en geluiden , die buiten het bereik vallen van de gewone bereik van het gehoor. Helderhorendheid kwam naar voren tijdens de spiritistische beweging van de late 19e / begin 20e eeuw, toen vele mediums beweerden te laten leiden door de stem van hun individuele geest gids. Met deze stem kan de medium bij seances soms zelf spreken of zich laten gebruiken door de spirit. Helderhorendheid wordt beschouwd als een vorm van channeling waar de gevoelige ontvangen berichten “vaak aangeduid als kosmische  of psychische trillingen”  in gedachten komen  van een medium. Wie verantwoordelijk zijn  voor deze stemmen aan de paragnost worden gegeven  zijn overleden dierbaren, spirituele gidsen, engelen of donkere of negatieve krachten.

Helder Ruiken ( ruiken )
“Helder Ruiken ” – Het vermogen om dingen die geen duidelijke fysieke bron hebben te ruiken. Die mensen met de vermeende macht van helder ruiken kan de geur associëren met een persoon die is doorgegeven van het aardse vlak , meestal in de vorm van bloemen, parfum , pijp of sigaret tabak of eten geuren ruiken. In sommige spookverhalen is een geur verbonden met een fantoom bepaalt vaak of het goed of kwaad zo als een aangename geur , meestal van bloemen, wordt geassocieerd met een vriendelijke spook, terwijl een muffe , rang geur wordt geassocieerd met een onaangename of bedreigende fenomenen. Waar de engelen en welriekende frisse geuren zouden hebben en de duivel een verschrikkelijke zwavelachtige geur zou afgeven.
Helderwetend (weten)
“Helder Weten” – Kennis hebben van bepaalde plaatsen, mensen of situaties, zonder de nodige informatie om te weten. Dat wil zeggen dit te kunnen zonder zien, horen of voelen . Deze innerlijke kennis kan soms in de vorm van voorgevoelens . Sommige helderzienden geloven dat een geest gids of het “hogere zelf ” zet bepaalde informatie doorgeeft. Deze informatie komt vaak tot hen als een plotselinge flits van weten, volledig gevormd gedachten of inzichten in iets wat ze hadden geen bewuste kennis van hadden.

Helder proevend (proeven)
“helder proevend ” – Zich bewust zijn van smaken zonder fysiek iets te zetten in de mond . Met andere woorden clairgustance is de mogelijkheid om te proeven via de psychische plaats zintuigen. Een helder proevend kan de mogelijkheid hebben om een ??niet- fysiek persoon te detecteren door clairgustance , misschien door een favoriete voedsel in verband met de overledene te verbinden.

 

5. astrale projectie (uittreding)

uittredingastrale projectie is de mogelijkheid om geestelijk te scheiden van uw lichaam en grote afstanden te reizen met het verstand alleen. De betekenis Astrale projectie is al duizenden jaren bekend, en gaat terug naar het oude China en andere oude culturen. Een groot deel van de scepsis bestaat uit het feit dat het enige bewijs het woord van de persoon is die beweert zich te kunnen projecteren. Een studie uitgevoerd door dr. Charles bevestigd voorlopig deze conclusie over astrale projectie. Een test persoon in 1967 die niet in staat was om een vijf-cijferige nummer te lezen op een opgeschreven open papier in een aangrenzende kamer. Wat hij wel kon is een aantal details van de activiteiten van de technicus die toezicht op de proef had. Het was opvallend dat dit door de testpersoon genoemd werd, maar het is niet helemaal overtuigend.

 

 

Disclaimer
Every picture here are from the internet, nothing is use for making money becours its to informe people free of cost.
If there is a picture here that has to be removed, please contact me and I will remove it.
Hope you understand it hard to ask permission for everything
Team@dght.nl

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial