Engste spook hotels in Amerika

Uit de engste spook hotels in Amerika heeft het dutch ghost hunt team een top 5 gemaakt. Deze hotels treken veel bezoekers die wel eens in een eng hotel willen slapen. Hoe weten we dat deze hotels meer paranormale activiteiten hebben dan normale hotels ? Het barst van de paranormale teams in de usa en veel tv teams hebben onderzoeken gedaan en toch aardig dingen gevonden wat kan betekenen dat er toch meer is in deze hotels. Hieronder is een top 5 van hotels waar het zou spoken. 

 

Op 1 staat het Stanley Hotel in Colorado

Het The Stanley Hotel werd geopend in 1909 en heeft 140 kamers. het is gebouwd op een rots die lijmsteen bevat. lijmsteen staat bekend in de paranormale wereld voor het kunnen vasthouden van energie. Dit zou ook verklaren waarom het zo paranormaal actief is. Het hotel was voor Stephen King een inspiratie om het boek the shining te schrijven na een verblijf in kamer 217.

Stanley Hotel

Diverse tv teams hebben dit hotel al meerdere keren bezocht en opnames gemaakt. Beide teams hebben daar mooi bewijs gevonden wat moeilijk te verklaren is. Ghost hunters was het eerste team dat daar voor tv opnames deed en Ghost adventures was het 2e tv team. Voor veel mensen die geïnteresseerd zijn in het paranormale is dit DE locatie om ooit eens een paar nachten te slapen. Kamer 418 is de meest spookachtige ruimte volgens het personeel. Gasten die er verblijven zeggen fantoom kinderen te horen spelen in de gangen ’s nachts. Een paar gasten klaagden er over dat  lawaaierige kinderen hen de hele nacht wakker hielden. Alleen waren er geen kinderen in het hotel op dat moment. Afdrukken van de lichamen zijn gevonden op het bed toen de kamer niet eens gebruikt was.

 

Op 2 staat het Queen mary hotel in Californië

De queen merry was een schip dat dienst deed van 1936 tot 1967. Dit schip werd door een frans en duits bedrijf gebouwd eind 1930 en had een route van Engeland naar Amerika. Met de uitbraak van de 2e wereld oorlog werd ze gebruikt om manschappen te vervoeren. In die tijd zijn er dus vast veel gewonden geweest en mensen overleden. in 1967 werd ze niet meer gebruikt als schip maar werd het een toeristenattractie. Nu dus een hotel met paranormale claims door diverse ghosthunt teams.

queen mary - spook hotels

 

De meest spookachtige omgeving van het schip is de machinekamer waar een 17-jarige matroos werd doodgedrukt terwijl hij probeerde om aan een brand te ontsnappen. Kloppen en bonzen op de leidingen rond de deur is gehoord en opgenomen door tal van mensen. In wat nu de receptie van het hotel is, hebben bezoekers een geest in een witte jurk gezien “the lady in white.”  Geesten van kinderen worden gezien bij het zwembad van het schip. een van hen zou de geest van een jong meisje zijn die naar verluidt haar nek brak bij een ongeval in het zwembad. Ze wordt gehoord te vragen naar haar moeder of haar pop. In de kleedkamers van het zwembad is een gebied van onverklaarbare activiteit. Meubels bewegen uit zichzelf, mensen voelen de aanraking van onzichtbare handen en onbekende geesten verschijnen. In de voorste romp van het schip kan men soms een spook horen schreeuwen. Sommigen geloven dat de gepijnigde stem van een zeeman is die werd gedood toen de Queen Mary in botsing kwam met een kleiner schip.

 

3 Lizzie Borden Bed & Breakfast Massachusetts

Lizzie Andrew Borden (19 juli 1860 – 1 juni 1927) was een Amerikaanse vrouw die werd berecht en vrijgesproken in 1892 voor de bijl moord op haar vader en stiefmoeder in Fall River, Massachusetts. De zaak was erg in de media in de Verenigde Staten. Na haar vrijlating uit de gevangenis heeft Lizzie Borden ervoor gekozen om een inwoner van Fall River te blijven. Niemand anders is ooit met de moord op Andrew en Abby Borden in verband gebracht. Speculaties over de misdaad en wie het gedaan heeft gaan al meer dan 100 jaar door.

Lissie borden huis - spook hotels

Veel helderzienden en paranormale onderzoekers zijn in het “moordhuis” geweest. Er zijn claims van spook waarnemingen in het huis geweest. Er zijn mensen die zeggen het huilen te horen van een vrouw en het zien van een vrouw in Victoriaanse kleding. Het gerucht gaat dat de deuren vanzelf open en dicht slaan. Mensen hebben gedempte gesprekken afkomstig van lege kamers gehoord. Lampen flikkeren en video-apparatuur gaat aan en uit. De show Ghost Hunters deed zelfs een aflevering over rondspoken in het huis. Ze vonden geen sluitend bewijs. Sommige bewoners beweren dat de eigenaren van de Bed & Breakfast de geruchten in de wereld bracht om publiciteit voor het huis te creëren.

 

4 The Roosevelt Hotel, Los Angeles

Het Hollywood Roosevelt Hotel is een historisch hotel in Spaanse stijl aan de Hollywood Boulevard in Hollywood. Het hotel werd naar president Theodore Roosevelt genoemd. De kostprijs van het twaalf verdiepingen tellende hotel met 300 kamers en suites, bedroeg destijds 2,5 miljoen dollar. Het Roosevelt Hotel opende z’n deuren op 15 mei 1927. Er zijn veel geruchten van hauntings in dit hotel geweest. Sommige betrekken beroemdheden, zoals Marilyn Monroe, Montgomery Clift, en Errol Flynn.  Andere geruchten gaan over een klein meisje in een blauwe jurk. Er zijn ook meldingen van koude plekken, fotografische “orbs”, en mysterieuze telefoontjes naar de balie van het hotel.

Roosevelt hotel - spook hotels

 

Ook hebben Bewakers een spook in het zwembad van het hotel gezien. Het kan worden gezien op de beveiligingscamera’s, maar toen een bewaker er heen ging om het te controleren kon hij niemand zien. De geest van een man gekleed in het wit is gezien bij een piano in de Blossom Ballroom. Wanneer de gasten de man benaderden na het horen van pianomuziek, verdween hij voor hun ogen. Dit zijn maar een paar van de vele claims van dit hotel.

 

5 The Myrtles Plantation louisiana

Gebouwd in 1796 door generaal David Bradford zou dit statige oude huis door verscheidene rusteloze geesten worden bezocht. Sommige onderzoekers zeggen dat er maar liefst tien moorden zijn  gepleegd maar anderen zoals, Troy Taylor en David Wisehart zijn alleen in staat geweest om 1 moord bevestigd te krijgen. Ze zijn er echter wel over eens dat de plaats gemakkelijk in aanmerking komt als een van de “meest spookachtige plek van Amerika.” 

Myrtles Plantation - spook hotels

William Drew Winter een advocaat die hier woonde van 1860 tot 1871 werd neergeschoten op de veranda aan de zijkant van het huis door een vreemdeling. Met hevig bloed verlies uit zijn lichaam wankelde Winter  in het huis en begon de trap naar de tweede verdieping te beklimmen… maar heeft het niet gehaald. Hij stortte in en stierf op de 17e traptrede. Het zijn de laatste stervende voetstappen die nog steeds op de trap kunnen worden gehoord. (Winter’s moord is de enige die is geverifieerd.) 

 

Misschien ook interessant om te lezen Ghost hunting vroeger en nu
Disclaimer Every picture here is from the internet, nothing is use for making money becours it`s to informe people free of cost. If there is a picture here that has to be removed, please contact me and I will remove it. Hope you understand it hard to ask permission for everything. mail me at: dght.team@gmail,com

 

 

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial