Informatie wat spoken zijn

 Dit is wat de meeste ghost hunters en onderzoekers denken te weten.

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, de meeste spoken zijn niet gezien op en rond kerkhoven, maar in huizen en gebouwen. Geesten schijnen een aantal redenen te hebben om rond te spoken.

Sommigen geloven dat spoken gevangen zijn op aarde, omdat ze nog niet beseffen dat zij dood zijn.
Er zijn mensen die denken dat ze kunnen communiceren met de geesten, en helpen ze om naar genenzijde te gaan, dus de wereld na die van ons.

Sommige geesten blijven dolen doordat zij niet op een correcte manier zijn begraven of helemaal niet begraven zijn, zij wachten dan ook op een correcte begrafenis.

Sommige geesten blijven de crisis herhalen die ze in het leven hebben gehad, meestal is dat de manier waarop zij gestorven zijn.

Sommige spoken waren het slachtoffer van een moord en hebben het gevoel dat ze niet kunnen bewegen tot hun aanvaller is gevonden en berecht.

Sommige geesten keren terug om te streven naar wraak, of blijven de mensen straffen voor de misdaden die ze tegen de persoon zelf of hun nakomelingen hebben gepleegd.

Sommige geesten zijn van mening te zijn gevangen door onafgedane zaken, zij keren terug om deze zaken af te handelen die zij in het “vorige” leven hebben beloofd. Of om nuttige informatie aan de levenden te verstrekken.

Sommige geesten blijven op de aarde omdat ze iemand willen behoeden voor gevaar, of om informatie door te geven.

Sommige geesten lijken bezorgd te zijn over de dierbaren die zij hebben achtergelaten, en terug te keren naar hun rouwende familieleden om comfort te bieden, of advies te geven aan hen.

Veel mensen geloven dat een geest die nog op deze wereld is duidt op een straf. Onrechtvaardige blijven tussen de levenden na de dood omdat ze het recht voor eeuwige vrede en rust niet hebben verdiend.

Soms is het gewoon onduidelijk waarom ze hier zijn, en daarom doet DGHT deze onderzoeken, om er toch proberen voor te zorgen dat we zowel de geest als cliënt kunnen helpen.

 

WAAROM ZIJN ZE HIER

 Informatie wat spoken zijn

Wat is een geest nu eigenlijk?
Voordat je dat kunt begrijpen wat een entiteit uit bestaat heb je wat kennis nodig van het menselijk lichaam en de levende mensen.

Alles wat je doet, horen, voelen, ruiken, proeven etc. wordt gestuurd door elektronische impulsen die naar je hersenen worden gezonden door verschillende lichaamsdelen of van je hersenen naar verschillende lichaamsdelen.

Voorbeeld: op dit moment lees je deze webpagina, een elektronisch impuls gaat nu vanaf je ogen naar je hersenen en draagt de informatie die je ogen op dit moment zien.
En wanneer je naar beneden gaat scrollen zullen je hersenen een impuls geven naar je hand om de muis te bewegen.

Wanneer iemand langzaam aan zijn einde komt dan zal het lichamelijke systeem uit gaan, en dat allemaal onafhankelijk, je nieren begeven het, dan valt je ademhaling weg, daarna zal je hart gaan stoppen en als laatste vallen alle functies van de hersenen ook uit.

Omdat al je lichamelijke systemen uit impulsen bestaan moet het ergens heen, het is namelijk een algemene regel van het lichamelijke dat energie niet vernietigd kan worden. Dus waar gaat de energie dan heen? Het wordt vrijgelaten in de atmosfeer!

Wanneer iemand op een langzame manier komt te overlijden op een natuurlijke manier, zal dat ook de energie langzaam en niet geconcentreerd uit je lichaam vloeien, dan als een persoon een onverwachte of gewelddadige dood heeft.

Dit is ook 1 van de redenen waarom ik niet geloof dat ziekenhuizen de meeste spoken heeft ondanks dat er meer mensen sterven dan op vele andere locaties en plaatsen.

Een andere theorie waar ik al een tijdje meer rond loop is; waarom is het mogelijk dat er op bepaalde locaties meer spoken zijn dan op de ander?

Mijn gedachten zijn daarover dat alles om elektromagnetische velden hangt die de energie opnam op het moment dat iemand sterft.

Nog een voorbeeld: Iedereen kent wel een theater in de buurt waar het waarschijnlijk spookt. Een theater zit vol met elektromagnetische velden, ze hebben vele hoge voltage systemen om alles op een podium goed in het licht en geluid te zetten.

Vroeger was het erg gevaarlijk om in een theater te werken, de kans was toen namelijk groot dat je een lampen constructie op je hoofd kon krijgen en dat dat je doodde, ook was de kans groot dat je van het balkon kon vallen dat boven het podium is.

Alle ingrediënten waren daar aanwezig voor een gewelddadige en onverwachte dood.

Wanneer dat gebeurd dan heb je door de sterke elektromagnetische velden zomaar een geest.

 

 

 

Heeft u vragen of wilt u informatie mail dan naar team@dght.nl of vul onze Contact pagina in.

Disclaimer Every picture here is from the internet, nothing is use for making money becours it`s to informe people free of cost. If there is a picture here that has to be removed, please contact me and I will remove it. Hope you understand it hard to ask permission for everything. mail me at: dght.team@gmail,com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial