Onderzoek Avebe

Hier onder Foto`s van het onderzoek Avebe die zijn vastgelegd tijdens 2 onderzoeken die wij daar gehouden hebben. Op wat persoonlijke waarnemingen na, zoals een gezicht gezien te hebben in een van de ramen boven, lichte mist die verschijnt op de camcorder (helaas te donker om goed te zien) en extreme gevoelens op het lichaam door enkele onderzoekers. Het kan zo zijn dat wat daar is zich nog niet durft te laten zien. We hopen snel nog eens terug te gaan en met nieuwe onderzoek methodes en mediums duidelijk bewijs te vinden. Wat ons wel op viel in een vorig onderzoek bij deze locatie is dat er vreemde mistvormen op de foto kwamen. Een mistvorm wilden we namaken maar het bleek niet onze adem te zijn (foto mist origineel en mist na gemaakt genoemd). We hebben geprobeerd de mist die we op de foto zagen na te maken met onze adem, ziet er toch heel anders uit denken wij. (klik foto om vergroting te zien)

 

Ook hadden we een mist in een serie van 5 foto`s (zie laatste 5 foto’s boven) waar op een foto wel een mist was en de andere niet (zie mist foto 1 t/m 3). Op foto 1 zie je een mist, die is 3 seconden later weg toen de volgende foto`s werden gemaakt. Is het paranormaal, dat willen we niet zeggen, wel apart en interessant om toch te laten zien. Het is aan iedereen zelf om een mening er over te hebben wat het is of wat het niet is. Wel blijft het een mooi gebouw met veel verhalen en gebeurtenissen door de jaren heen. (klik foto om vergroting te zien)

 

 

In samenwerking met Paranormal investigators nederland heeft dght aan rtv stadskanaal laten zien wat tijdens een onderzoek zo als gebeurt. In deze clip is te zien hoe we een avond/nacht gevolgd worden.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial