Contact met het DGHT

Voor contact met het DGHT team kunt u een mail sturen of kunt u vragen stellen aan het Dutch Ghost Hunt Team of eventueel een onderzoek aanvragen of ons uitnodigen op u locatie waar u van denk dat er paranormale activiteiten zijn. U krijgt dan binnen 24 uur reactie terug. Het kan zijn dat u vraag of aanvraag overlegt of gepland moet worden door het team. In dat geval krijgt u in de eerste 24 uur een mail met daar in het bericht dat u aanvraag/vraag in behandeling is en u zo spoedig mogelijk antwoord krijgt. Al u vragen en aanvragen zullen privé blijven. Niks zal gebruikt worden voor anderen dan in het team zelf. 

mail u ons uw klachten, naam, woonplaats of eventueel provincie. Dit gebruiken wij alleen om te zien waar een eventueel onderzoek ongeveer zal zijn. Alles blijft privé en we bellen alleen als u via de mail hier mee akkoord gaat. 

 stuur een mail naar teamdght@gmail.com 

Heeft u vragen over een foto of filmpje die u heeft genomen dan kunt u die mee sturen door op bestand kiezen te klikken en u foto of filmpje te selecteren. Heeft u meer foto`s of is het filmpje groter dan 5 mb stuur het dan via https://www.wetransfer.com naar teamdght@gmail.com Ons team zal dan binnen een paar dagen onze meningen naar u terug mailen. Na dat dit is gebeurt zal u foto of filmpje worden vernietigt. Mocht het een interessante foto zijn dan kan het zijn dat we vragen om deze te laten zien op de site. Zegt u nee dan is het een NEE dus zal dit ook niet gebruikt worden.

Contact met het Dutch Ghost Hunt Team

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial