Onderzoek Nieuws DGHT

Onderzoek Nieuws DGHT

Voor de 2e keer zijn we op uitnodiging van NPRT (Nederlands Paranormaal Research Team)  hebben we leuk onderzoek gedaan in Ommen bij een als spook huis bekend huis en een begraafplaats. Deze keer met meer apparatuur zo als een warmte camera die ons dit keer iets interessants opleverde. Op de plek waar het medium van NPRT iets zag was een paarse bol te zien. Deze verdween na dichter bij gekomen te zijn. Verder is er een duidelijke evp (geluidsopname) opgenomen die zegt GA WEG.

Onderzoek Nieuws DGHT 

Voor een school project zijn we afgereisd naar het plaatsje Hegebeintum in Friesland waar we toegang kregen tot een kerk die rond begin 12e eeuw gebouwd zou zijn. DGHT heeft daar een onderzoek kunnen doen en we hebben er een paar leuke dingen gevonden die we niet kunnen verklaren en opvielen. Het school team gaat er een filmpje van maken en zal spoedig te zien zijn. Natuurlijk komt dat filmpje hier ook te zien en zullen we ons gevonden materiaal tonen.

Onderzoek Nieuws DGHT 

Op uitnodiging van NPRT (Nederlands Paranormaal Research Team) Heeft DGHT een leuk onderzoek gedaan in Ommen bij een als spook huis bekend huis en een begraafplaats. Een paar van de onderzoekers hebben daar persoonlijke ervaringen gehad zo als ik zelf aan mijn jas werd getrokken 2x. Dit soort ervaringen zijn heel apart en alleen op die manier kunnen onderzoeker overtuigd worden dat er meer is. We hebben daar heel veel beeld materiaal en geluids opnames gemaakt dus het word  een hele klus om alles na te kijken. Hier foto`s en beeld

begraafplaats

Natuurlijk hadden we toestemming voor het onderzoeken van deze locatie en is dit in respect gebeurt zo als je van mensen hoort te verwachten. Daarnaast hadden de 6000 zwervers die achter de begraafplaats zijn begraven in massa graven ook het recht om eventueel hun woordje te doen. Mocht dit gebeurt zijn dat zal dit zeker getoond worden.

Onderzoek Nieuws DGHT  

 DGHT en PIN hebben 28 maart een onderzoek gehad in het Sint Elisabeth Ziekenhuis in Leiden. Tijdens dit onderzoek hebben we opnames gemaakt met infrarood camera`s en geluid recorders. Ook zijn er door verschillende team leden foto`s gemaakt. Van dit onderzoek komt natuurlijk een filmpje en een foto slide samen met een verslag als alle bewijs is na gekeken. Hier foto`s en beeld

Elisabeth_ziekenhuis

Onderzoek Nieuws DGHT 

Eerste onderzoek van 2015 zit er weer op voor DGHT. Onderzoek even over de grens van Duitsland waar de bewoners veel last hebben van paranormale claims. Onderzoek liep goed samen met het team van PIN en we hebben met veel camera`s en geluid recorders opnames gemaakt. Tijd om al dat beeld en geluid te bekijken en te beluisteren. Aangezien het om iets van  30 uur beeld en 12 uur geluid gaat zal het een hele taak zijn voor we de cliënt in kunnen inlichten wat we gevonden hebben.

Onderzoek Nieuws DGHT 

DGHT is druk aan het plannen om weer onderzoeken te doen op ZEER mooie locaties. Dit keer als we toestemming krijgen een kasteel en 2 oude gebouwen. Ook zullen we binnenkort een privé onderzoek doen (locatie hiervan blijft geheim). Al deze onderzoeken zullen samen met PIN worden gedaan. Ook hebben we 2  onderzoeken afgesloten en de cliënten ingelicht over wat we gevonden hebben. Binnenkort meer over de planning.

Onderzoek Nieuws DGHT 

DGHT heeft samen met PIN een onderzoek gehad in een oude gevangenis in Enkhuizen. Dit onderzoek heeft van 21:00 tot 02:00 geduurd. De locatie en samenwerking met PIN was erg goed. Enkele onderzoekers hebben persoonlijke ervaringen gehad zo als spinnenweb gevoel in nek en aan oren, het zien weg schieten van witte schimmen. We zijn zeer benieuwd wat het voor bewijs gaat opleveren.

Gevang 1

U kunt een filmpje en meer foto`s vinden op Foto`s en onderzoeken

Onderzoek Nieuws DGHT  Onderzoek Ommen

Samen met NPRT heeft DGHT een onderzoek gehad in een mooie locatie. Dit was de eerste samenwerking met de nieuwe mensen van dat team. Het was een leuk en leerzaam onderzoek en belooft zeker iets voor de toekomst. Helaas was het een prive onderzoek en kunnen wij u niet meer vertellen of laten zien van deze mooie locatie. Privacy gaat voor natuurlijk.

Onderzoek Nieuws DGHT  Onderzoek De Wielen

In 2012 zijn we voor het eerst in Hotel de wielen geweest in Friesland. Dit onderzoek heeft ons toen erg mooi bewijs opgeleverd. 2 jaar later hebben we nog een kans gekregen om daar onderzoek te doen voor het gesloopt zou worden. Voor mij en een paar andere onderzoekers erg belangrijk om toch antwoorden te kunnen vinden op vragen zie zijn gebleven. 4 oktober 2014 bijna 2,5 jaar later kregen we deze kans. Ook dit keer vonden we dingen maar misschien hebben we naar deze ervaring nog wel veel meer vragen 🙂

Wielen2

Wielen1

U kunt meer foto`s vinden op Foto`s en onderzoeken

Onderzoek Nieuws DGHT  Huissen (Johan vlemmix)

In Juni 2014 hebben we van Johan Vlemmix toestemming gekregen om zijn huis in Huissen eens te onderzoeken. Voor ons was dit een zeer leuk en interessant onderzoek waarbij we het hele huis tot onze beschikking kregen. We hebben leuke dingen gevonden waarvan we een clip hebben gemaakt. Deze clip is te vinden onder de foto`s hier. Foto`s en onderzoeken

Huissen1

IMG_484453022402866

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial