Zelf thuis ghost hunten

Er word beweerd dat in elk huis wel een geest is, of meer dan een. Dit is ook niet zo gek als je na gaat hoeveel mensen er al niet overleden zijn. Meestal verneem je het niet dat er iets in huis is, dit zijn ook de normale huis geesten die gewoon hun ding doen en het niet interesseert in wat jij doet. Ook heb je de wat actievere geesten die soms plagen en iets verstoppen of je de koude rillingen en kippenvel geven. Er zijn wat methodes om er achter te komen OF er iets in je huis is, maar het hangt er wel van af of de entiteit mee wil werken of sterk genoeg is.

 

TIP 1.

Foto VoorZoek een ligt balletje zo als een pingpong bal iets dergelijks (mag gerust groter zijn maar niet te zwaar). Plak met tape een kruis op de grond en leg het balletje precies in het midden van die kruis.
Je kunt ook een cirkel teken om het balletje met iets wat er makkelijk weer af kan (krijt).

 

 

 

Foto NaDoe dit voor je op bed gaat en zorg dat je dieren er niet bij kunnen of dat het te veel tocht in je huis. Wil je 100% zeker zijn maak er dan een foto van, dit is handig als je zeker wilt weten hoe je balletje lag. Vraag dan hard op of wat er is in je huis of het het balletje wil verplaatsen voor je. Is het balletje later van zijn plek of weg dan kun je iets in huis hebben, maar ga er niet na 1x al van uit dat er wat is, het is maar een test. Probeer deze test gerust een paar keer, aangezien entiteiten eventueel een dag later meer energie hebben om wel iets te bewegen.

 

Willekeurig gefilmde bal test

TIP 2.

Heb je iets in huis om geluid mee op te nemen, een tape recorder met microfoon of een voicerecorder.
Dan zou je die eens een nachtje kunnen laten lopen, je zou wel eens iets interessants kunnen opnemen.
Het beste zou je een voicerecorder kunnen nemen die je ook op je computer kan aansluiten met een USB kabeltje of iets dergelijks.
Voce recorders zijn er al van rond de 20 euro en zijn nooit weg natuurlijk. Heb je een mobiele telefoon dan kan je ook daar mee opnemen in een prima kwaliteit.

Recorder op je mobiele telefoon

Laat hem de hele nacht lopen op een plek waar je denkt dat iets zou kunnen zitten en zorg dat er geen huisdieren bij kunnen.
Sluit hem vervolgens aan op je pc en beluister het met Wavepad of Audacity (beide gratis te downloaden).
Beluister het met je koptelefoon en kijk op pieken met je Wavepad of Audacity zo dat je niet uren na hoeft te luisteren.

 

 

Hier kunt u gratis Audacity downloaden Link

 

Kort uitleg over hoe Audacity is te gebruiken (Engels gesproken)

Tip 3.

Heb je een digitaal foto toestel in huis, dan zou je eens door je huis kunnen lopen en willekeurige foto’s maken.
Dit kan met of zonder flits, het is maar net wat je zelf wilt.
Upload ze naar je computer en bekijk het met Windows foto viewer die normaal standaard in je Windows zit.

Lumix foto toestelJe kan hier mee foto`s bekijken en als je denkt iets te zien dan inzoomen met je scroll knop op je muis.
Je zult in 100 foto`s misschien 1x iets aparts krijgen of iets waar over je twijfelt als het iets is.
Hou er rekening mee dat je vreemde puntjes of stippen in beeld kunt krijgen, vaak is dit stof of vocht.
Twijfel je, dan mag je het altijd naar ons toe sturen, wij zullen dan even voor je kijken (daar zijn we ook voor natuurlijk). Bij zeer bijzondere foto`s kan het zijn dat we vragen of we de foto mogen gebruiken voor de site. Zonder toestemming van u zal niks gebruikt worden.

 

 

Disclaimer Every picture here is from the internet, nothing is use for making money becours it`s to informe people free of cost. If there is a picture here that has to be removed, please contact me and I will remove it. Hope you understand it hard to ask permission for everything. mail me at: dght.team@gmail,com

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial