Spookhuis Ommerschans

Bij een spookhuis in Ommerschans op 16 mei heeft DGHT het team van NPRT ondersteund bij het onderzoek. Op de uitnodiging van het Nederlands Paranormaal Research Team zijn 2 leden van ons team (Ronny en Leon) mee geweest naar 2 locaties in Ommerschans. Het ging om een oude pastoriewoning en een naastgelegen begraafplaats. Het was een mooi onderzoek met persoonlijke ervaringen (aanraken en zien van schimmen) en het vast leggen van een Neuriënde  vrouw. 

Het bovenstaande geluid van de neuriënde vrouw kan DGHT ook bevestigen, aangezien er maar 1 vrouwelijke onderzoekster was en na navraag het ook niet de cliënten waren. Daarnaast waren de cliënten ook niet in de buurt op dat moment. De begraafplaats was voor 3 onderzoekers (inclusief ik zelf) extra bijzonder aangezien we alle 3 zijn aangeraakt ( ik zelf 2x ae bewoners een interview afgenomen en als stuk geplaatst op 11 juni 2015. Zie hier onder het stuk in de krant.  

NPRT en DGHT hadden toestemming om in de nacht op deze begraafplaats onderzoek te doen, zonder toestemming is het strafbaar !!

 

Kunt u het net niet lezen hier een link naar een grote versie

Onderzoek Ommerschans

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial