Hotel De Wielen

Het 2e onderzoek wat DGHT samen met voormalig team genoten van NPRT heeft gedaan in Hotel de Wielen in Friesland. Na dat we in 2012 hier een onderzoek mochten doen op, kregen we de kans om hier voor de 2e keer terug te komen. De eigenaar was toen best wel onder de indruk wat we de eerste keer vonden (zie filmpje)

 

Veel team genoten van toen hadden best nog wel veel vragen en wilden nog wel eens weer kijken of bepaalde gevonden bewijs nogmaals te vinden zou zijn. Het was zo wie zo leuk om met mijn oude team nogmaals deze locatie te onderzoeken al vonden we nu andere dingen dan toen. 3 van de onderzoekers hebben steeds een rood lichtje gezien die zich verplaatste. Voor mij leek het een lampje maar bij nader te kijken waar het te zien was bleek het een normale witte muur te zijn me niks wat licht kon geven. verder hadden we mist op 2 fotos die wij niet konden verklaren. de dingen die we in het eerdere onderzoek vonden zijn we helaas niet weer tegen gekomen. (klik foto om vergroting te zien)


Helaas zal deze locatie nooit meer te onderzoeken zijn aangezien dit hotel gesloopt is om plaats te maken voor een nieuw pand. Wel zijn de we eigenaar erg dankbaar dat hij zo vriendelijk was on tot 2 keer toe het pand tot onze beschikking te geven. Een locatie die voor veel van ons niet vergeten zal worden. Vooral de opname van de residual geluid van de kinderen is voor veel van ons een kroon op ons werk. deze residual opnames zijn zeer zeldzaam. Nogmaals er waren geen kinderen aanwezig of rond deze locatie om 12 uur s`nachts. Blijft voor u als lezer een vertrouwenskwestie dat wij vinden 100% echt is. (zie onder nogmaals residual opname)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial