Tekens dat het kan spoken

Er zijn veel dingen waar aan je zou kunnen aflezen dat je paranormale activiteiten in je huis of bedrijf hebt. Maar waar je het eerst van uit moet gaan is dat er natuurlijk een normale reden kan zijn. Als een raam of deur dicht slaat dan kan dit ook de wind zijn. Of als je kloppen/tikken hoort kan het ook de cv installatie zijn of bij de buren weg komen. Als je zeker weet dat er geen normale reden is, dan kun je kijken of het paranormaal is. Hier onder een paar tekens dat het kan spoken.

 

Deuren en kastjes die open en dicht gaan

Deuren gaan open en dicht zonder dat er een kans op tocht is, kastjes staan open en je weet zeker dat ze dicht waren of dat anderen er aan hebben gezeten. Meubels of objecten staan anders en klinken die naar beneden gaan.

 

Onverklaarbare schaduwen

Terwijl er geen auto’s of mensen voorbijkomen zie je een voorbijgaande schaduw, meestal wordt dit vanuit de ooghoeken waargenomen. Soms hebben deze schaduwen  menselijke vormen of is doorzichtig of een zwarte vlek.

Tekens dat het kan spoken

Gevoel dat iemand kijkt

Het gevoel te hebben bekeken te worden terwijl je zeker weet dat er niemand is. Dit gevoel komt vaak voor op bepaalde plekken in je huis. Je licht op bed en opeens voel je dat je bekeken word. Je kijkt op en ziet dat er niks is.

 

Onverklaarbare geluiden of geuren

Je hoort voetstappen, geklop, gedreun, krassende geluiden of Geluiden van dingen die vallen. soms geschuif van meubels of je hoort opeens iemand rennen boven. Je bent alleen en je hoort opeens fluisteren (vaak je naam). Je ruikt parfum of een andere sterke geur terwijl die producten niet aanwezig zijn. vaak is dit in een vlaag en is het meteen weer weg.

 

Voorwerpen verdwijnen en duiken later weer op

Je legt ergens een voorwerp neer en even later is het weg, je zoekt het hele huis af en komt op de plek terug en het licht er opeens weer. voorwerpen duiken op op andere plekken waar je niet eens geweest bent.

 

Huis dieren die vreemd reageren

Je hond of kat kijkt steeds naar de zelfde plek. Je hond blaft tegen iets dat er niet is. Je kat blaast zo maar zonder reden. of dieren zijn bang om bepaalde ruimtes in te gaan.

Tekens dat het kan spoken

Gevoel dat je aangeraakt word

Je voelt opeens dat je aan je haar word gezeten. Je voelt een lichte aanraking op je lichaam terwijl er geen insecten of andere dingen in de buurt zijn. je loopt een kamer binnen en hebt het gevoel dat je door een spinnenweb loopt terwijl die er niet is.

 

Bewegende of vliegende objecten

Je ziet dingen verschuiven of van tafel af glijden, dingen vliegen door je huis of van kasten af. Schilderijen en foto’s vallen van de muur af. Speelgoed beweegt plotseling uit zich zelf of gaat aan.

 

Verschijningen

Verschijningen kunnen zich manifesteren als een mist vorm in verschillende kleuren. Maar ook een menselijke vorm aan nemen of een enge niet menselijke vorm. Het kan opeens in het niets verdwijnen of door een muur of deur heen gaan.

Tekens dat het kan spoken

Brown Lady of Raynham Hall

Raak niet in paniek als je sommige van deze tekens thuis hebt, Kwade geesten voeden zich op angst en boosheid. Zorg dat je zo min mogelijk stress hebt en je goed in je vel zit. Denk je dat het eventueel gevaarlijk is, neem dan contact op met ons team. Of kijk op de Niveaus van haunting pagina in welke groep u geval zou kunnen passen.

 

 

Disclaimer
Every picture here are from the internet, nothing is use for making money becours its to informe people free of cost.
If there is a picture here that has to be removed, please contact me and I will remove it.
Hope you understand it hard to ask permission for everything
Team@dght.nl
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial