DGHT Video clips

Op deze pagina kunt u alvast een paar video clips zien waar DGHT geweest is en video materiaal heeft verzameld. Bij elke locatie gaan video camera`s mee of een Dvr Systeem (opname apparaat die van 8 camera`s in een keer kan opnemen) die door de hele locatie worden geplaatst. Ui deze opnames word het interessantste gehaald en samen gevoegd tot een clip. Alles wat wij laten zien is echt en niks is bewerkt. We laten aan iedereen zelf over om te beoordelen of het paranormaal is of niet. Zelf geven we alleen aan of we er een verklaring voor hebben of niet. DGHT heeft voor hun locaties toestemming gevraagd aan de eigenaar/beheerder of het is een open locatie.

 

Video Clip Huissen

Ook hier hebben we hier natuurlijk gefilmd en wat dingen gevonden. We hebben in een kort filmpje hier onder dit samen gevat. De belangrijkste dingen zijn herhaald en in slo motion gezet om alles zo duidelijk mogelijk te laten zien. Mogelijk gemaakt door Johan Flemmix (hier voor onze dank)

 

 

Video clip de oude Avebe fabriek in Stadskanaal 

Tijdens het proberen van een nieuw team lid hebben we deze beelden opgenomen. Het geeft weer hoe een medium extra dingen kan toevoegen aan een paranormaal onderzoek. Het onderzoek is gefilmd in Ter apel op 2 locaties. We zijn begonnen in de oude Avebe fabriek en daarna door gegaan naar het Tempelbos waar veel verhalen over gaan dat het er spookt. Over het Tempelbos komt later meer en natuurlijk ook een clip van de opnames.

 

 

Paranormale Informatie via Rtv-Stadskanaal

Informatie geven aan de mensen is via RTV Stadskanaal mogelijk om mensen een beeld te geven wat paranormale onderzoeken inhouden. Via deze weg kunnen we paranormale dingen bespreekbaar maken. Een keer in de maand geeft DGHT uitleg over haar onderzoeken of legt uit wat het inhoud en hoe het gedaan word. Vihttp://hetgrotemysterie.nl  zijn de uitzendingen te beluisteren of aan te vragen.

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial