Gevonden bewijs DGHT

Al het gevonden bewijs op deze pagina is door ons vastgelegd, het is aan u om te bepalen wat u er van denkt. DGHT bestaat zelf nu meer dan 3 jaar, maar de meeste onderzoekers bij ons doen al veel langer onderzoek naar het paranormale. Sommige gevonden dingen zijn van teams waar mensen van ons hebben bijgezeten zo als TDPS (the dutch paranormal society) en NPRT (nederlands Paranormaal Research). In deze 5 jaar hebben we tussen alle opnames toch aardig bewijs gevonden. Hier onder vind u beelden, foto`s en geluiden die wij hebben gevonden en wat wij als opmerkelijk bestempelen. We zeggen niet dat het 100% bewijs is, dat is aan iedereen zelf om te bepalen. Onze doel is onderzoeken en om te laten zien dat je toch heel wat merkwaardige dingen kunt vinden. We zullen u zo goed mogelijk laten zien wat we hebben en bedoelen bij bepaalde gevonden dingen.

 

Foto Kasteel

Tijdens een onderzoek op een zeer mooi kasteel en tussen 150 foto`s vonden we een foto die toch iets meer had dan de andere foto`s. Als je de foto zo bekijkt dan zie je niet meteen iets opvallends. Als je inzoomed op de foto dan zie je op de brug een van de vrouwelijke gasten en achter haar nog iets wat niet levend is. De originele foto zal ik hier onder posten dus je kunt hem opslaan en er eens goed naar kijken. Misschien wil je net als anderen deze foto eens goed onderzoeken op echtheid of dat het toch iets anders is dan wij denken. Persoonlijk zie ik er een saluerende soldaat. anderen zien er een dame in met een jurk. Is het iets of houden onze hersenen ons voor de gek en willen we iets zien ?

DGHT

 

Hier de ingezoomde versie met omcirkeld wat bedoelt word

DGHT

 

Orb/Holle ring

Tijdens een onderzoek in Drogeham in Friesland zagen we op de monitor iets bewegen. We hebben de tijd genoteerd en het later opgezocht. Op het moment dat het object voorbij kwam stonden we allemaal bij elkaar. Het is geen reflectie of lamp die naar binnen schijnt omdat alle gordijnen/rolgordijnen dicht waren. Als je goed kijkt zie je een ring die voorbij komt en die ook om zijn as draait. Deze ring is hol en komt zo als het lijkt uit de deur. Blijft een apart iets vind ik.

 

Schuivende opname recorder

In een van de eerste onderzoeken gebeurde er iets dat ons wel kippenvel bezorgde. We zaten een tijdje op zolder bij een cliënt en stelden wat vragen. Er lag een recorder al de hele tijd stil op een tuinstoel en plotseling begon die uit zichzelf te verschuiven. Sander de onderzoeker in de buurt van de stoel komt er niet perrongeluk tegen aan en er word ook niet bewogen zo dat er trillingen zijn die zorgen dat hij kan verschuiven. 

 

Camera gaat uit zich zelf aan

Tijdens een onderzoek in hotel de Wielen in  Friesland werden we gevolgd door een camera team van Froeks TV. Op het filmpje filmt hun camera man mij omdat mijn camera uit zich zelf aan en uit ging. Je ziet mij de camera aan en uit doen, de batterij los maken en opnieuw weer vast maken. Ik probeer alles om de camera weer aan te krijgen maar de camera wilde niet, hij was zogenaamd leeg. Op een gegeven moment denk ik oké misschien kan wat daar is dit beïnvloeden en kan het misschien dan ook de camera weer aan krijgen. Zie wat er gebeurt en hoe verbaast ik reageer 🙂

 

Lamp gaat feller branden

Deze opname in het Tempelbos in Ter Apel laat zien dat een lamp uit zich zelf feller gaat branden. Vaak gebeurt dit op momenten dat je pauze hebt of net even niet oplet. Ook in dit geval gebeurt er iets terwijl we even pauze hebben en praat met de mensen van Froeks die ook hier ons werk filmden. De lamp gaat opeens fel branden dit wat ook opgemerkt word door een team lid en bevestigd door iemand van froeks tv. Beeld word in het filmpje herhaald en iets helderder gemaakt om te laten zien dat er niemand aan zit.

 

Stem in het bos

Als het gaat om stemmen opgenomen op een recorder die tijdens het onderzoek niet gehoord zijn is deze stem een van de mooiste. Tijdens een kort onderzoek waar we vragen stelden in het Nederlands en het Duits kregen we een Engelse stem terug. Wat de stem zegt is ondanks hij erg duidelijk is, lastig te zeggen. Zelf denk ik dat hij zegt (Im never gonna tell you). Maar misschien hoort u iets anders. de lag die u er bij hoort is van iemand aanwezig daar en niet paranormaal.

 

Ghostbox sessie

Een ghostbox is een radio die snel over de kanalen scant. Dit kun je gebruiken om contact te leggen. Als je dit doet dan wil je ook dingen terug horen die je vraagt en niet iets anders. ook wil je het duidelijk horen en het er niet van moeten maken. Helaas is niet alles duidelijk maar al je geluk hebt kan het best wel interessant zijn, kijk maar eens naar het filmpje hier onder waar ik thuis wat vragen stel via de ghostbox.

 

Kinder geluiden in leeg hotel

Tijdens een onderzoek met een camera team van froeks tv kregen we geluiden van kinderen op een opname apparaat. Die avond waren er alleen volwassen mensen aanwezig. Het was laat en buiten was alles stil en verlaten. toch kregen we 2x kindergeluiden te horen. Het vreemde is dat dit zich lijkt te herhalen na 4 min. dan is het zelfde nogmaals te horen. wij vermoeden dat dit een residual geluid is, iets wat vast zit in de tijd en zich herhaald. 

 

Binnenkort meer, aan deze site word nog gewerkt 🙂

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial