Tv Ghost hunt teams

 

DGHT - Tv Ghost hunt teams

Tv ghost hunt teams, wil je veel te weten komen over wat er zo als gezien en gedaan word tijdens paranormale onderzoeken, dan kun je er over lezen op deze site, of je gaat de programma’s over het paranormale volgen. Je hebt dan wel keuzes tussen verschillende Tv Ghost hunt teams zo als Ghost hunters (taps), Ghost adventures en nog veel meer interessante programma`s waar je veel van kunt leren. Veel team leden in DGHT volgen deze programma`s op de voet om nieuwe onderzoek methodes te zien en wat voor apparatuur er gebruikt word door de teams met veel geld. Veel geld betekend meer mogelijkheden om nieuwe dingen te laten bouwen of ontwikkelen. Op deze pagina komen verschillende teams en zal er beschreven worden wie het zijn, wat ze doen en wat hun sterke kanten zijn.

 

TAPS – The atlantic paranormal society

The Atlantic Paranormal Society (TAPS). TAPS werd in 1990 opgericht door Jason Hawes met als enig doel het helpen van mensen met paranormale activiteiten en problemen. door het onderzoeken op een professionele en vertrouwelijke manier, en met behulp van de nieuwste paranormaal onderzoek apparatuur en technieken. TAPS doet al tientallen jaren onderzoeken en houd vast aan hun eigen ideeën en onderzoek methodes. Soms word er nog wel getwijfeld aan bepaald bewijs dat ze vinden en soms vinden ze zeer interessant bewijs zo als in de video hier boven. Helaas krijgen ze op dit moment sterke concurrentie van andere teams in Amerika. Sterke punten zijn veel ervaring en goede onderzoekers. Er is veel te leren van hoe zij onderzoeken doen.

 

Ghost Hunters International 

 The Atlantic Paranormal Society heeft meer programma`s gemaakt waaronder Ghost Hunters International (GHI). Deze serie is op de tv gekomen in 2008 en laat spook locaties zien over de hele wereld. Het team werd eerst geleid door Robb Demarest en in de latere afleveringen door Barry Fitzgerald. Helaas heeft deze serie maar 3 seizoenen gedraaid ook al was het toch een leuk programma. Ook is GHI in Nederland geweest in het huis van Johan Vlemmix en in Forteiland IJmuiden. Sommige van ons team hebben ook het geluk gehad een onderzoek te doen in Forteiland IJmuiden, een plak die u eens gezien moet hebben. Wie weet heeft u zelf nog eens een paranormale ervaring, wij hebben daar wel dingen vastgelegd. Voordelen van het team zijn dat ze veel locaties hebben om te kunnen onderzoeken door heel Europa waaronder Frankenstein’s Castle in Duitsland en Dracula’s Castle in Roemenië. Slechte kant, maar ja, ze hebben maar 3 seizoenen onderzoeken gedaan en deze afleveringen zijn lastig te vinden op YouTube.

 

Ghost Hunters Academy ( GHA)

In 2009 kwam Taps met een nieuw programma om een wedstrijd te houden tussen jonge paranormale onderzoekers. Dit programma was er om te kijken wie als beste zou onderzoeken met als beloning mee te gaan met GHI en de latere winnaar zelfs mee mocht doen met Taps zelf. Mooi programma waarin de jonge onderzoekers flink getest werden en er steeds iemand af moest vallen die fouten maakte of niet als beste uit de bus kwam. Als je deze serie wilt zien moet je net zo als GHI goed zoeken, helaas zit op veel copyright en worden ze snel verwijderd. Het kan goed zijn dat bepaalde links hier na een tijdje niet meer werken. Goede kanten, ze laten heel mooi zien waar paranormale onderzoekers op moeten letten en welke fouten ze soms maken. Slechte kanten, weer werden er maar enkele seizoenen gemaakt.

 

Ghost adventures (GAC)

Ghost Adventures is een programma die in Amerika op tv kwam in 2008. Dit team bestaat uit 3 onderzoekers Zak Bagans, Nick Groff, en Aaron Goodwin die zonder film team of andere mensen onderzoeken doen in zeer mooie locaties. Deze 3 onderzoekers onderzoeken en filmen alles en krijgen hulp van 2 mensen die van buiten af de boel in de gaten houden via beeld en geluid. Door dat er niemand anders in de locatie is heb je weinig kans dat de geluiden van iemand anders dan het team komt die ze bijvoorbeeld filmt en stuurt op locatie zo als bij andere teams. Het enige punt van dit team is dat ze entiteiten nogal uitdagen en harde woorden gebruiken om resultaat te krijgen. Maar er zijn veel filmpjes van dit team te vinden op YouTube dus dat is een plus punt. Ghost Adventures is op dit moment het succesvolste team in Amerika en komt met het mooiste bewijs. Een aanrader om naar te kijken van deel 1 af tot meer dan 100 afleveringen.

 

Disclaimer
Every picture here are from the internet, nothing is use for making money becours its to informe people free of cost.
If there is a picture here that has to be removed, please contact me and I will remove it.
Hope you understand it hard to ask permission for everything
Team@dght.nl

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial